logo simplu

Webinar GRATUIT

CUM SĂ-ȚI CALMEZI NERVII ÎN 4 PAȘI

Gestionează-ți furia înainte ca să-i rănești pe cei dragi sau pe tine însuți

Webinarul este gratuit, dar este nevoie să te înscrii acum

Din acest webinar vei afla:

Furia este una dintre cele mai intense emoții.

Ai observat că de cele mai multe ori nervii te iau prin surprindere. Abia după ce a trecut îți dai seama că ai spus sau ai făcut ceva de care îți pare rău. Te voi ajuta să observi furia înainte să faci lucruri pe care să le regreți mai târziu.

Furia este o emoție ca toate celelalte emoții pe care le ai.

A încerca să scapi de furie este ca și cum ai încerca să nu mai fii om. Îți voi arăta de ce NU furia este adevărata problemă, și care este mentalitatea de care ai nevoie pentru gestionarea furiei.

Furia face rău și în afară, dar și înăuntru.

Dacă lași ca furia să se dezlănțuie vei răni pe cei dragi, sau vei strica relațiile tale în carieră. Dacă o înăbuși în interior, adică o reprimi, o reții înăuntru, te va îmbolnăvi fizic. Îți voi arăta o a treia opțiune, prin care nici nu rănești pe ceilalți, nici pe tine.

Furia anulează rațiunea și eliberează instinctele.

Te va ajuta enorm de mult să ai un plan simplu, în doar 4 pași, care să te ghideze atunci când treci printr-un moment de tensiune. E vorba de o metodă bazată pe ultimele cercetări clinice pe furie.

Furia te poate surprinde oricând.

De aceea vreau să-ți dau un exercițiu foarte simplu care te va ajuta să te echilibrezi și să aduni puterea necesară pentru a gestiona conflictele și a fii în controlul propriei tale vieți.

Acest webinar este susținut de:
Daniel Cirț - coach, autor

CINE ESTE DANIEL CIRȚ 

Daniel Cirț este life balance coach, trainer și autor de cursuri online. Dar mai presus de toate este soț și tată a doi copii, David de 7 ani și Amalia de 1 an.

Este pasionat de echilibrul interior

A fost trainer de parenting și a susținut seminare în fața a mii de părinți în toată țara. A fost profesor de liceu și a creat programe de dezvoltare personală pentru adolescenți.

Este certificat de Nedley Health Solutions (SUA) pentru a susține programe de recuperare din depresie și anxietate. 

Realizator TV

În prezent face coaching 1:1 cu persoanele care doresc să-și aducă echilibrul în viață. Produce și realizează emisiunea Inimă cu Minte de la Speranța TV și susține programul online live CALM 4 Home de gestionarea furiei. 

 

Webinarul este gratuit, dar este nevoie să te înscrii acum