Minicurs gratuit de

GESTIONAREA FURIEI

Cum să-ți găsești calmul înainte ca furia ta să-i rănească pe cei dragi sau pe tine însuți

Introdu aici adresa ta principală de email și vei primi gratuit 4 materiale valoroase care să te ajute în gestionarea furiei

Marketing by

Dă-i un SHARE pe Facebook.

Daniel Cirt

Ce vei afla concret dacă te abonezi?

Despre Daniel Cirț

Daniel este trainer și coach, psihoterapeut în formare, dar mai presus de toate este soț și tată a doi copii. 
 
Pasiunea lui este de a-i învăța pe oameni. Are o experiență de 20 de ani de vorbit în public, timp în care a fost și profesor de liceu timp de doi ani.
 
În acest timp a consiliat sute de persoane, a organizat proiecte sociale, comunitare, de educație pentru o sănătate holistică și autocunoaștere.
 
În cei 20 de ani a susținut sute seminare și a creat zeci de materiale educative pe teme de spiritualitate, dezvoltare personală, educație, sănătate fizică și mintală, familie și relații de cuplu.
 

Cea mai mare împlinire o are când vede rezultatele eforturilor lui în vieți schimbate și oameni fericiți și mulțumiți.

„Toată viața am studiat despre echilibrul interior și armonia dintre trup, minte și suflet.”

Din 2016 este certificat să susțină Programul Nedley de Recuperare din Depresie și Anxietate, prin care de atunci a ajutat zeci de persoane să depășească anxietatea și/sau depresia prin adoptarea unui stil de viață nou.

Este producătorul emisiunii Inimă cu Minte de la Speranța TV și pe canalul personal de YouTube, o emisiune de dezvoltare personală și educație emoțională, unde, împreună cu invitații lui, oferă optimism, speranță și modele de viață, idei și exemple de performanță, talent și leadership.

În miile de ore de consiliere a observat nevoia controlului furiei și dorința atâtor oameni de a fi mai răbdători. De aceea s-a specializat în gestionarea furiei și a creat metoda CALM pentru reglarea furiei înainte de a izbucni comportamentele agresive.

 
Daniel Cirt

Minicurs gratuit de

GESTIONAREA FURIEI

Cum să-ți găsești calmul înainte  ca furia ta să-i rănească pe cei dragi sau pe tine însuți

Introdu aici adresa ta principală de email și vei primi gratuit 4 materiale valoroase care să te ajute în gestionarea furiei

Marketing by

Dă-i un SHARE pe Facebook.