Primul curs online de gestionare a furiei din România

CALM 4Home
- Creează armonie în familie

Cum să-ți găsești CALMUL în orice moment de tensiune înainte ca FURIA ta să rănească pe cei dragi sau pe tine însuți

OFERTA CU 49% REDUCERE A EPXIRAT!

Înscrie-te pe butonul de mai jos să te anunțăm când oferta este din nou activă.

Zile
Ore
Minute
Secunde
OFERTA A EXPIRAT!

Ți-ai dorit o familie în care domnește pacea...

Știi momentul ăla când i-ai spus partenerului tău, sau copilului tău, de nu știu câte ori „să nu mai facă asta”, și o face din nou?

Te înfurii, pentru că nu vrei să pierzi controlul!

Totul se petrece atât de repede! După câteva secunde te trezești și-ți dai seama ce ai spus sau ce ai făcut!

De câte ori nu ți s-a întâmplat să regreți reacțiile tale?

Furia te transformă. Nu te mai recunoști nici tu, nici partenerul de viață! Copiii nu te mai recunosc.

Dar te pomenești tocmai tu urlând de nervi!

Și apoi te scufunzi în autoînvinovățire, și chiar furie față de propria persoană. 

Îți promiți că nu vei mai urla, nu vei mai țipa, nu vei mai trânti, nu vei mai lovi… 

Și ceea ce se întâmplă după această promisiune este că vin momente în care îți vine să reacționezi la fel. Însă ți-ai promis că nu vei mai avea acea reacție. Iar furia, în loc să plece, se adună, se adună, se acumulează

Și într-o zi, pe neașteptate, izbuncește din nou, ca un vulcan, și mai urât!

Și o iei de la capăt, în același cerc vicios.

Poate ți s-a întâmplat cum mi se întâmpla și mie!

Răbdam, răbdam cu stoicism, până când izbucneam într-un fel în care mă speriam de mine însumi!

”FEREȘTE-TE DE FURIA OMULUI RĂBDĂTOR!”

Eu NU mă consideram o persoană nervoasă. Colegii mă întrebau cum reușesc să fiu atât de calm.

Eram foarte calm în exterior. Dar înăutru fierbeam ca într-o oală sub presiune.

Nu știam cum să mă eliberez de toată presiunea aceea. Negam sau ignoram nervii până când explodam. Când mă calmam din nou, era deja răul făcut. 

Și asta până când într-o zi am rănit pe cineva drag într-un mod în care eu însumi m-am speriat de mine.

Și mi-am zis: Gata! Nu mai vreau să fiu așa! Nu mai vreau să izbucnesc ca un vulcan! Vreau ca în familia mea să fie pace, armonie, să fiu un factor de echilibru în familia mea.

Și m-am apucat să învăț despre furie. 

De ce nu reușim să facem față furiei?

Noi, românii, suntem destul de asemănători cu alte popoare în privința furiei.

Cu toate acestea, există o tendință practică a femeilor din România de a simți furia, reacția furioasă mai puternic decât americancele, asta și din cauza faptului că româncele își reprimă emoțiile mult mai mult. De asemenea, există o tendință a românilor, bărbați și femei, de a simți și exprima furia mai puternic decât americanii.* Asta spune ceva despre noi. Adevărul este că NU NE PLACE să fim furioși, însă ajungem tot acolo pentru că NU ȘTIM ce să facem cu furia atunci când o simțim.

*conform lui Daniel David, „Psihologia poporului român”.

După ce am studiat 4 metode de gestionare a furiei și am descoperit ce funcționează pentru noi în context românesc, am creat primul curs online de gestionare a furiei din România, CALM4Home.

Pentru că vrei să fi o persoană calmă și echilibrată...

Află Metoda prin care vei reuși să te eliberezi de furie fără să rănești pe cineva drag, sau pe tine însuți

Te invit într-o călătorie, în care voi lucra cu tine 2 luni de zile pentru a te ajuta să să poți prelua din nou controlul asupra emoțiilor tale negative, în special asupra furiei.

Imaginează-te peste două luni să poți fi stăpân pe tine însuți, echilibrat, în pace și armonie cu tine însuți și cu cei dragi din jur.

În cursul CALM 4 Home avem 9 webinarii LIVE săptămânale, aproximativ 2 ore fiecare. În fiecare webinar îți oferim informații practice pentru înțelegerea furiei și gestionarea comportamentului.

Începem: MARȚI, 24 Noiembrie, ora 19:00

Webinar LIVE, în fiecare Marți, 19:00-21:00. Cursul se încheie în 19 Ianuarie 2021.

În fiecare întâlnire vom avea exerciții practice, întrebări și răspunsuri, și apoi vei primi câteva misiuni concrete de făcut între întâlniri.

Pe lângă aceasta, vei primi acces într-o Comunitate de suport, un grup secret pe Facebook.

Ce vei putea vedea la finalul programului? Cele mai mari beneficii ar fi:

Furia nereglată atacă cel mai mult relațiile. Comportamentele dirijate de furie vor fi agresive sau evitante. Acestea răcesc relațiile.

Când înveți să-ți reglezi furia vei aduce mai multă bună înțelegere, armonie și liniște în familie.

De câte ori nu ni se întâmplă să muncim cu nervi! Fie că facem ce nu ne place, fie că avem un șef nesuferit, fie că avem niște colegi de care ai vrea să fugi.

Când știi să-ți reglezi furia, vei gestiona mai bine conflictele și vei lucra fără presiunea emoțiilor negative.

Când lași furia să izbucnească, inima ta sau ficatul tău pot să aibă de suferit.

Când reprimi furia și o înghiți, poate apărea ulcer, boli de piele.

Peste toate astea, depresia sau/și anxietatea mai pot să complice lucrurile.

Reglează-ți furia și îți vei regla sănătatea.

Furia îți anulează gândirea rațională și viziunea pe termen lung. Când trăiești  sub imperiul furiei nerezolvate, iei decizii iraționale, inclusiv financiare.

Învață să-ți reglezi furia și vei face investiții mai înțelepte, vei rămâne cu mai mulți bani în portofel.

Când furia preia controlul faci și spui lucruri pe care le regreți. Apar sentimentele de vinovăție care te apasă, te urmăresc și te trag în jos. Stima ta de sine are de suferit, și de asemenea relația cu divinitatea.

Învață să-ți reglezi furia și îți va crește respectul de sine! Te vei regăsi, și vei putea fi părintele sau partenerul care îți dorești să fii!

Îmi doresc să fii părintele sau partenerul care îți dorești să fii, să te regăsești în sfârșit!

Vreau să experimentezi și tu pacea și armonia în familie!

Îmi doresc să te învăț cum să folosești energia furiei pentru acțiuni pozitive, de care să nu-ți mai pară rău niciodată!

Acum este momentul cel mai potrivit să faci un pas spre a deveni un factor de echilibru în familia ta!

Despre mine

Mi-aș dori să-ți fiu mentor și coach în această transformare a vieții tale!

Eu sunt Daniel Cirț, Master Coach, trainer și autor.

Dar înainte de acestea sunt om, soț, și tată a doi copii minunați, David de 7 ani, Amalia, de 1 an.

În activitatea mea de coaching îi ajut pe oameni să-și găsească echilibrul interior și motivația optimă

Realizez emisiunea Inimă cu Minte de la Speranța TV, creez și public video-uri educaționale gratuite pe canalul meu de YouTube.

Am o experiență de 20 de ani în consiliere spirituală de familie și organizarea și motivarea voluntarilor pentru diferite proiecte. Am avut și experiența catedrei, 2 ani am fost profesor de liceu, capelan și responsabil cu activități extracurriculare.

În activitatea mea am îmbinat cu succes patru domenii:

„Când dragostea față de oameni este combinată cu ani de experiență în a lucra cu persoane în consiliere, se dă naștere unui excepțional profesionist. Daniel este un astfel de profesionist!”
Lorand Soares Szasz
Antreprenor & Expert in Cresterea IMM-urilor

Ce BENEFICII obții dacă decizi să vii la curs?

Iată cele mai importante lucruri pe care le câștigi intrând în program

Acest curs este pentru tine dacă vrei să…

Încă 10 motive ca să vii la curs

Ar fi păcat să le ratezi

Zile
Ore
Minute
Secunde
OFERTA A EXPIRAT!

Ce vei învăța în cele 9 săptămâni

Și care sunt cei 4 pași ai Metodei CALM

Cursul are 4 Module, în fiecare modul te voi învăța un pas din metoda CALM. Dă click pe fiecare pas, să vezi ce înveți în fiecare modul, fiecare lecție.

Scopul acestui modul este de a te ajuta să conștientizezi furia înainte să preia controlul și să poți pune STOP oricărui comportament negativ.

În prima lecție ne vom concentra pe felul în care te poziționezi față de furie. Manifestările furioase ne definesc identitatea, și este foarte important să ne dezlipim propria identitate de comportamentele furioase. Această lecție te va ajuta să-ți vezi valoarea și să privești cu speranță în viitor. Tu nu ești o persoană rea!

În a doua lecție vom privi realitatea prezentă în față. Vei învăța să privești cât se poate de obiectiv la cel mai grav episod de furie din trecut. Vei înțelege consecințele furiei pe termen scurt și lung. Vei conștientiza ce obiceiuri personale îți favorizează furia și care este exprimarea ta „preferată” atunci când treci prin episoade de furie.

În a treia lecție vei recunoaște toate semnele fizice ale furiei pentru a te putea opri la timp. De asemenea, vei descoperi care sunt declanșatorii cei mai frecvenți în viața ta, și vei știi ce te înfurie cel mai ușor.

În acest modul vei primi exerciții de conștientizare și de relaxare și câteva idei de stil de viață care vor slăbi intensitatea episoadelor de furie.

Scopul celui de al doilea modul este de a te ajuta să înțelegi furia la nivel mental și emoțional. Acest pas este crucial în metoda CALM. Tehnicile și ideile din acest modul te ajută să preiei controlul în lumea ta emoțională.

În prima lecție vei înțelege mecanismul din spatele furiei. Mai concret, vei vedea diferența dintre realitate și percepție, dintre ce se întâmplă în jur și felul în care mintea ta decodează ce vezi. Tot în această lecție vei înțelege adevărata cauză a comportamentelor tale negative în caz de furie. Vei vedea ce rol joacă acceptarea realității, adică acceptarea diversității fără să judeci.

În a doua lecție vei descoperi importanța acestei emoții: FURIA. Vei vedea care sunt beneficiile furiei, funcțiile furiei, și cum poți să o transformi din ceva negativ în ceva pozitiv. Vei înțelege că problema în sine nu este furia, ca emoție, ci este comportamentul prin care încercăm să fugim de acceptarea acestei emoții. Această înțelegere te va ajuta să diminuezi comportamentele negative și să crești capacitatea ta de a alege cum să acționezi în caz de furie.

Exercițiile din acest modul te vor ajuta să te detașezi de trecut și de presiunea viitorului, și să poți trăi în prezent, ceea ce te va aduce în singurul moment în care poți regla furia: ACUM.

Scopul acestui modul este de a te ajuta să preiei energia furiei și să o pui în slujba a ceva mult mai important și mai măreț, valorile și scopul vieții tale

În prima lecție din acest modul vei înțelege cum furia apare din cauza tensiunii dintre cum trăiești în realitate și cum îți dorești să fii. Vei avea ocazia să-ți definești foarte clar valorile și pentru ce lupți tu în această viață. Îți vei descoperi motivația internă și cum poți folosi furia pentru a alimenta motivația internă. Practic, vei vedea în ce să investești energia furiei tale.

În a doua lecție vei înțelege diferența dintre motivație și devotament. Vei avea ocazia să îți definești foarte clar scopul vieții tale, și anume de ce exiști tu pe acest pământ. Practic, vei știi cum să generezi emoții pozitive puternice care vor putea prelua energia furiei. Știind acest lucru, vei putea să îți controlezi comportamentul pornind de la sinele tău superior, și nu de la o emoție negativă precum furia.

Vei primi și în acest modul exerciții. Unele te vor ajuta să vezi legătura dintre valori și furie, iar altele te vor ajuta să-ți determini valorile și scopul, și să te conectezi puternic cu ele în viața de zi cu zi.

Scopul celui de al patrulea modul este de a te ajuta să integrezi în comportament pașii pe care i-ai făcut la nivel mental și emoțional. Adică să poți să acționezi pozitiv în caz de furie.

În prima lecție vei învăța 3 aptitudini foarte importante pentru modulare, iar acestea sunt: Rezolvarea problemelor, Comunicarea asertivă și Managementul conflictelor.

În a doua lecție, și ultima din acest curs vei evalua progresul făcut până acum și vei învăța cum să-ți faci planuri realiste pentru scenarii posibile în legătură cu furia și declanșatorii furiei. Vei avea ocazia să exersezi aptitudinile învățate pentru a-ți vedea succesul tău de până acum în calmarea furiei.

BONUSURI

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți vom mai oferi și o serie de bonusuri valoroase pentru tine

mind detox
Mind Detox Minicourse

Acest curs te ajută să identifici 7 modele de gândire toxică, defectuasă, care îți blochează mintea și nu te lasă să trăiești în prezent. În curs am inclus și câteva căi prin care te poți elibera de aceste modele de gândire. Mentalitatea îți poate fi dușman sau aliat în transformarea ta. Te învăț cum să pui mintea să lucreze în favoarea ta, nu împotriva ta.
Cursul durează 3 ore, în format video, și valorează cel puțin 350 de lei.

Interviu cu Urania Cremene, expert în parenting

În acest interviu video de 60 de minute Urania Cremene răspunde la unele din cele mai arzătoare întrebări cu privire la ce ne ajută să ne păstrăm calmul ca părinți.
Copiii reușesc să ne pună la încercare toate resursele noastre de calmitate. E important să știm cum să prevenim anumite comportamente ale copiilor în așa fel încât cooperarea și buna înțelegere să domnească în familie. A fi părinte nu trebuie să fie un chin.
De asemenea e important să știm cum să acționăm atunci când copilul are o izbucnire de nervi, sau când copilul face o boacănă care ne scoate din sărite.

Interviu cu Florin Amariei, expert în relații

Florin Amariei este expert în relațiile de cuplu, și îi ajută pe clienții lui să își reașeze relația pe baze sănătoase.
În acest context, i-am luat un interviu lui Florin din perspectiva furiei care se descarcă în relația de cuplu.
Care sunt cauzele comportamentelor tale negative în cuplu? De ce te enervezi?
Cum să-l ajuți pe partener să se calmeze?
Cum să comunici fără să îl enervezi mai tare pe partenerul tău?
Interviul durează 60 de minute și este în format video.

Fă primul pas pentru a creea armonie în familie!

„Daniel este un COACH și mai ales un OM extraordinar, care prin căldura sufletească și profesionalismul său, te poate însoți în obținerea obiectivului tău. Modul în care te ascultă și te însoțește în călătoria ta spre tine, te ajută să îți crești încrederea și stima de sine și să obții conștientizări revelatoare care îți cresc calitatea vieții.”
Loredana Latiș
Președinte Academia Română de Coaching

GARANȚIE 100% timp de 70 de zile

Primește banii înapoi dacă nu ești mulțumit​

Pot spune că am lucrat la acest curs timp de 20 de ani. 

Sunt atât de sigur pe ceea ce îți ofer încât sunt gata să îți promit că vei primi toți banii înapoi dacă nu ești mulțumit de rezultatele tale în urma acestui curs. 

Cursul durează 9 săptămâni, eu îți ofer garanția pentru 10 săptămâni.

CUM E VIAȚA TA ACUM?

dacă alegi să refuzi invitația la curs...

Ce mai pierzi?

„Daniel m-a atras energetic ca om de la prima noastră întâlnire, pentru că i-am simțit atunci în privire atât căldura sufletească, perseverența, dorința de învățare continuă cât și seriozitatea. Este unul din oamenii pe care îi doresc in jurul meu, deoarece îmi umple ceașca de fiecare dată când interacționăm.”
dr. Mihaela Stroe
sociolog, analist comportamental

Ce spun cursanții din ediția anterioară

Hai sa recapitulam ce anume primesti

Hai, la un curs în care înveți să aduci calmul în viața ta și a familiei tale!

OFERTA A EXPIRAT. 

ÎNSCRIE-TE PE BUTONUL DE MAI JOS CA SĂ TE ANUNȚĂM CÂND OFERTA ESTE DIN NOU ACTIVĂ!

Zile
Ore
Minute
Secunde
OFERTA A EXPIRAT!

CURSUL ÎNCEPE: MARȚI, 24 Noiembrie, ora 19:00

SE DESFĂȘOARĂ CA: Webinar LIVE, în fiecare Marți, 19:00-21:00. 

Cursul se încheie în 19 Ianuarie 2021.

Contact

Daca ai intrebari sau ai nevoie de informatii pe care nu le-ai gasit pe aceasta pagina, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu mare placere.

netopia_banner_blue

2020 ©DanielCirț — All Right Reserved